Tijek osnivanja danas uspješnog poduzeća

Tvrtka ELEKTROMEHANIKA TERLEVIĆ d.o.o. osnovana je 1991. godine, od strane obitelji Terlević. Danas tvrtka ima 20-godišnju tradiciju poslovanja te je stvorila imidž pouzdanog partnera, dosegnuvši time visoku poziciju na tržištu.

Tvrtka je rasla i ulagala u nove tehnologije zajedno sa potrebama i zahtjevima suvremenog tržišta. Danas pružamo usluge servisiranja svih vrsta profesionalnih i hobi alata, cirkulacionih pumpi, agregata, te prematanje rotora elektromotora i mnoge druge usluge.

Osim servisa, vršimo automatizaciju i prodaju garažnih vrata, automatizaciju dvorišnih vrata, te montažu parkirnih rampi prema najnovijim standardima i tehnologijama.

Surađujemo sa vodećim svjetskim dobavljačima u svojim djelatnostima, od kojih možemo istaknuti: NICE, FAAC, CAME, BREDA i mnoge druge.

Maloprodajni centar Vranići

Osim pružanja usluga servisa i automatizacije, dio naše dugogodišnje tradicije je i maloprodajni centar u Vranićima kraj Poreča, u čijem sastavnom dijelu se nalazi i servisni centar.

Asortiman čine profesionalni i hobi alati, rezervni dijelovi i dodaci, radna odjeća i obuća, te mnogi drugi proizvodi renomiranih proizvođača kao što su: BOSCH, MAKITA, PROXXON, SKIL, BETA, DOLMAR i drugi.

Svjesni smo da naš uspjeh dugujemo vjernim kupcima, stoga neprestano težimo daljnjem usavršavanju i edukaciji, kako bismo što kvalitetnije i uspješnije nastavili našu tradiciju.

Kontaktirajte nas

Koristite navedene podatke ili učitajte naš QR barkod putem mobilnog uređaja.

Eelektromehanika Terlević d.o.o.
T: +385 52 438 297
E: elektroterlevic@inet.hr

Izdvojeno